torsdag 14 januari 2010

VD´n på roadtrip

Slänger upp lite bilder från en svunnen tid, nämligen sommaren 2009 då undertecknad tillsammans med bättre hälft, bättre hälfts bästa kompis och Klas drog på roadtrip till Spanien. Julsprit och frusna vattenledningar i all ära, ibland blir jag sugen på Sangria och sand i badtofflan.


Andrepilot Thyr sitter och försöker lära sig säga "merde" med eftertryck i Carcans, Frankrike.


Tapas är bra när man är sugen på lite allt möjligt. Dock inträffade en liten incident när vi fick in slemmiga grisöron istället för revben som vi beställt. Det fixade vi genom att visa på våra egna revben, medan servitrisen stod frågande och drog sig själv i örat. Till sist trillade poletten ner och vi fick revben, och gratis grisöron. Sweet deal.


Bungalow på Camping El Rosal i San Vicente. Mycket bra och prisvärt ställe med lagom otäta väggar och egen gräsmatta i plast. Får fyra Sidderior av fem och en kortväxt tjurfäktare som heter Jorge i betyg.


Helt fel säsong att dra på surfresa i Europa, men jämför man med urinbräckta vågskvalp på sjön Runn så känns surfen fullt tillräcklig i Europa till och med i glassiga juli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar